search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Αστυνομικός σπρώχνει σε πεσμένο μηχανάκι φωτορεπόρτερ που κατέγραφε προσαγωγή (Video)

06.03.2021 15:02
Πορεία για Κουφοντίνα: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν επτά από τις 29 προσαγωγές - Media

 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει νέο βίντεο με αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ να επιτίθεται σε φωτορεπόρτερ και τον ρίχνει πάνω σε μηχανάκι, ενώ προσπαθεί να καταγράψει προσαγωγή διαδηλωτών. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που αναρτήθηκε στο προφίλ του φωτορεπόρτερ Nikola Kokovli, ο αστυνομικός τον σπρώχνει με δύναμη σε ένα πεσμένο μηχανάκι με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος μαζί με τον εξοπλισμό του.

Το βίντεο ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο φωτορεπόρτερ

Επτά τραυματίες

Αποτροπιαστικές εικόνες που προσβάλουν κάθε έννοια ελευθεροτυπίας διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, είχαν καταγγείλει Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας και Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και την υποστήριξη της ΕΣΗΕΑ.

Ο τραυματισμός επτά φωτορεπόρτερ στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής κάλυψης κινητοποίησης στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα την Παρασκευή το απόγευμα 26 Φεβρουάριου, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά σε ρεπόρτερ και δημοσιογράφους που έφεραν φωτογραφικές μηχανές και βρίσκονταν σε διακριτή απόσταση από τους διαδηλωτές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48