search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Στον αέρα τα μέτρα

25.10.2012 07:07
Στον αέρα τα μέτρα
  - Media

Ρευστό παραμένει το πολιτικό σκηνικό σχετικά με το πακέτο μέτρων ύψους 13,5 δισ. ευρώ, μετά την ασυμφωνία των τριών αρχηγών για τα εργασιακά.
 

Ρευστό παραμένει το πολιτικό σκηνικό σχετικά με το πακέτο μέτρων ύψους 13,5 δισ. ευρώ, μετά την ασυμφωνία των τριών αρχηγών για τα εργασιακά. 
 
Οι διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με το Μέγαρο Μαξίμου να ασκεί πιέσεις στη ΔΗΜΑΡ ώστε να αποδεχτεί τελικά τη νέα βελτιωμένη πρόταση της τρόικα, που από την κυβέρνηση παρουσιάζεται ως «υπαναχώρηση» των δανειστών.
 
Το αίτημα της ΔΗΜΑΡ να αποσυρθεί το εργασιακό και να έλθει αργότερα μετά από εκτενέστερη διαπραγμάτευση προσκρούει στην τρόικα η οποία κατά την προσφιλή της τακτική, απειλεί με την μη καταβολή της δόσης.
 
Στην κυβέρνηση προσανατολίζονται να φέρουν το πακέτο περικοπών στη Βουλή σε ένα άρθρο φοβούμενοι εκτεταμένες διαρροές αν τα εργασιακά έρθουν ξεχωριστά για ψήφιση.
 
Από το Μέγαρο Μαξίμου βιάζονται να ψηφιστούν τα μέτρα ώστε δείξουν το καλό τους πρόσωπο στους εταίρους και σε αυτό το κομμάτι φαίνεται πως βρίσκουν σύμφωνο το ΠΑΣΟΚ καθώς Βενιζέλος και Σαμαράς βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μετά την αλλαγή στάσης από τον Κουβέλη.
 
Έπειτα από την χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ επιβεβαιώθηκε η βούληση των βουλευτών του κόμματος να μην ψηφίσουν το κομμάτι των εργασιακών χωρίς ωστόσο να γίνεται ακόμη συζήτηση για αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50