search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Υπό αυξημένα μέτρα οι παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

28.10.2012 07:43
Υπό αυξημένα μέτρα οι παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Media

Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Στη Θεσσαλόνικη, όπου βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έχει δημιουργηθεί «νεκρή ζώνη» περιμετρικά της εξέδρας των επισήμων, ενώ επί ποδός θα βρίσκονται 2.000 αστυνομικοί, σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Στην Αθήνα έχει αποκλειστεί το Σύνταγμα και οι πολίτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη μαθητική παρέλαση από το ύψος της Πανεπιστημίου. Ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 8 το πρωί, έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα υπάρχει ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χτεσινή μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα θέλησαν να παρελάσουν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:49