search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Η λίστα και το λουρί της μάνας…

01.11.2012 18:44
Η λίστα και το λουρί της μάνας… - Media

Ουγκαγκα-μπούμ-μπούμ-χι …Το τραγουδάκι του Χάρρυ Κλυνν μου θυμίζουν οι καταθέσεις των εμπλεκομένων  στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της  Λίστας Λαγκάρντ!!!
  

Ουγκαγκα-μπούμ-μπούμ-χι …Το τραγουδάκι του Χάρρυ Κλυνν μου θυμίζουν οι καταθέσεις των εμπλεκομένων  στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της  Λίστας Λαγκάρντ!!!
  
Εν τω μεταξύ από την ώρα που έβγαλε στη δημοσιότητα τη λίστα ο γνωστός δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης σφίξανε πολλοί ποποί… Πολυεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι!!!
 
Την ίδια ώρα σκάσανε μύτη και πολλές off shore εταιρείες, οι οποίες δεν γνωρίζουμε αν είναι νόμιμες και ηθικές, αλλά σίγουρα κρύβουν μεγάλα πολιτικά τζάκια από πίσω!!!
 
Και εμείς τελικά διερωτώμασταν τόσο καιρό γιατί Πακακωνσταντίνου, Μπένι και Σαχινίδης μιλάνε τόσο καλά γαλλικά…Δεν ξέρω δεν την είδα…Σαχινίδης!!! Δεν ήταν νόμιμη… Μπένι!!! Την προώθησα στον Διώτη…Παπακωνσταντίνου !!! Ο ΓΑΠ … γλίτωσε από την βάσανο της εξέτασης γιατί όπως ακούγεται μεταξύ σοβαρού κι αστείου ακούγεται ότι μάλλον πρέπει να είχε … μέσον…!
 
Κατά τα άλλα συνεχίζεται η σφαγίαση των εργαζόμενων και των συνταξιούχων υπερ μνημονίου για τη δόση…Επειδή λεφτά δεν υπάρχουν!!!
 
 Παρ’ όλα αυτά μέχρι ως ότου διασταυρωθεί  ότι τα χρήματα έχουν βγει παράνομα εξω πρέπει στο μυαλό μας να ισχύει αυτό που είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης για τους πολιτικούς “οι πολιτικοί είναι ένοχοι μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητα τους”
 
Τι λέτε «ρε ουγκαγκαμπούμπηδες» !

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52