search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Τα έχωσε μεν, ψήφισε δε…

08.11.2012 11:21

Ανέβηκε στο βήμα και τράβηξε έναν… ορμητικό φιλιππικό εναντίον της κυβέρνησης των Σαμαρά και Στουρνάρα, τους οποίους κατήγγειλε ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, και τελειώνοντας τους άφησε όλους σύξυλους λέγοντας «για μένα είναι το τελευταίο δίλημμα.

Ανέβηκε στο βήμα και τράβηξε έναν… ορμητικό φιλιππικό εναντίον της κυβέρνησης των Σαμαρά και Στουρνάρα, τους οποίους κατήγγειλε ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, και τελειώνοντας τους άφησε όλους σύξυλους λέγοντας «για μένα είναι το τελευταίο δίλημμα. Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο γνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί στην παρούσα φάση να ανταποκριθεί στην ιστορική πρόκληση». Ήταν η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ, που δεν είχε μεν το σθένος, όπως και όσοι ψήφισαν «Ναι», να αρνηθεί αξιοπρεπώς τη βαρβαρότητα, αλλά πρόλαβε να βάλει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ! Μικροί άνθρωποι μπροστά σε μεγάλες στιγμές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14