search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Όποιος προλάβει…

22.11.2012 15:38

Και ξαφνικά, όλοι κόπτονται για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά! Και να οι συζητήσεις με τις τράπεζες, να οι προτάσεις νόμου και, φυσικά, μαζί και οι έριδες για το ποιος ενδιαφέρθηκε πρώτος!

Και ξαφνικά, όλοι κόπτονται για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά! Και να οι συζητήσεις με τις τράπεζες, να οι προτάσεις νόμου και, φυσικά, μαζί και οι έριδες για το ποιος ενδιαφέρθηκε πρώτος! Έτσι, ενώ το ΠΑΣΟΚ είχε φροντίσει να ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι ετοιμάζει πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, την οποία και παρουσίασε προχθές, μία μέρα νωρίτερα πρόλαβε να παρουσιάσει τη δική του ο Χατζηδάκης! Στις γκρίνιες της Ιπποκράτους, μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι «δεν διεκδικεί το αλάθητο», αλλά κι ότι «έχουν καταθέσει προτάσεις και το ΠΑΣΟΚ, παλιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ» κ.λπ. Για να καταλήξει ότι «όποιος θέλει, ας έρθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την τρόικα και (ό,τι θετικό) θα το πιστωθεί». Και για να περάσουμε στα πρακτικά, ο νόμος θα αρχίσει να ισχύει μετά την έγκριση από την Τράπεζα της Ελλάδος και την ΕΚΤ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14