search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:15
MENU CLOSE

Διακρίσεις για την Cosmote στα βραβεία της ΕΕΔΕ

28.11.2012 17:21
Διακρίσεις για την Cosmote στα βραβεία της ΕΕΔΕ - Media

Δύο διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE στα βραβεία “Corporate Affairs Excellence Awards” της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την ενέργεια «ο κόσμος μας, εσύ».

Δύο διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE στα βραβεία “Corporate Affairs Excellence Awards” της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την ενέργεια «ο κόσμος μας, εσύ».
 
Στην εταιρεία απονεμήθηκαν τα βραβεία Εταιρικής Επικοινωνίας (Corporate and Business Communications) και Εσωτερικής Επικοινωνίας (Internal Communications), για την υλοποίηση και επιτυχή επικοινωνία της ενέργειας τόσο σε εξωτερικά, όσο και σε εσωτερικά κοινά, την ενημέρωση και αφύπνιση της κοινής γνώμης και την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της. Τα βραβεία παρέλαβαν αντίστοιχα ο κ. Χάρης Κονίνης, Διευθυντής Marketing Communications Strategy Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας και η κα Ντέπη Τζιμέα, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ.
 
Το 2011 η Cosmote κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Ακολούθησε το 2012 το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια», για τηn στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α). Στην υλοποίηση των παραπάνω ιδεών συμμετείχαν ενεργά εθελοντές, αλλά και οι εργαζόμενοι της Cosmote.
 
Στόχος του θεσμού των «Corporate Affairs Excellence Awards» της ΕΕΔΕ είναι να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένες στρατηγικές από επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Επικοινωνίας και Εταιρικών υποθέσεων, μέσω καινοτόμων δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (εργαζόμενοι, κοινωνία, δημόσιοι φορείς, τοπικές αρχές/κοινωνία, μη Κυβερνητικοί οργανισμοί, πελάτες κ.α.).
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:15