search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου

13.12.2012 19:09
oldphotosprotoselido_13.12.121355339362.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μυστική συμφωνία» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς τα βρήκαν για εκλογικό νόμο-φρένο στον Τσίπρα με μανδύα την … «απλή». Κατέληξαν σε μοντέλο πολιτικής διαχείρισης για την αυθεντική «λίστα Λαγκάρντ». (Σελ 5)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μυστική συμφωνία» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς τα βρήκαν για εκλογικό νόμο-φρένο στον Τσίπρα με μανδύα την … «απλή». Κατέληξαν σε μοντέλο πολιτικής διαχείρισης για την αυθεντική «λίστα Λαγκάρντ». (Σελ 5)
 
EUROGROUP: Η αποχώρηση του Γιούνκερ τρομάζει το Μαξίμου. Με την αυλαία της Συνόδου Κορυφής αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα για την κυβέρνηση. (Σελ 4,5)
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
 Η Ν.Δ. καίει τη… γούνα του Καμμένου. Κωδικός: «Εξαφανίστε τον». Αλλεπάλληλα χτυπήματα στον Καμμένο από στελέχη του, με άρωμα …Ν.Δ. (Σελ 7)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών. Ο πρόεδρος λείπε ταξίδι για «δουλειές». Στο εξωτερικό ο Τσίπρας αναζητά μοντέλο διαχείρισης της κρίσης. (Σελ 8,9)

ΑΓΟΡΑ: Με ομοβροντία «κανονιών» ξημερώνει το 2013. Η αγορά μυρίζει μπαρούτι. (Σελ 16,17)

ΒΟΥΛΗ: Το μυστήριο του… «έσχες»: Πόθεν, ρε μάγκες; Άλυτο μυστήριο ο τρόπος που οι πολιτικοί απέκτησαν την περιουσία τους. (Σελ 55)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Δημήτρης Τάρλοου: «Δεν θέλω να δω ούτε μία από τις παραστάσεις που παίζονται». Ακόμη: Έλα να δουλέψεις τσάμπα / Ασκήσεις επιβίωσης στο Ωδείο Αθηνών / Ο «παρεξηγημένος» συγγραφέας / «Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:52