search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:12
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου

19.12.2012 22:00
oldphotosprotoselido_20.12.121355943816.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τι Αντώνης – Τι Παπάγος» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς το σαμαραίικο έχει βάλει μπρος τα μεγαλεπίβολα σχέδιά του για τη νέα μεγάλη παράταξη της Δεξιάς η οποία θα συμπεριλάβει και θα στεγάσει όλα τα απολωλότα πρόβατα που ξέφυγαν από το μαντρί. (Σελ 10)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τι Αντώνης – Τι Παπάγος» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς το σαμαραίικο έχει βάλει μπρος τα μεγαλεπίβολα σχέδιά του για τη νέα μεγάλη παράταξη της Δεξιάς η οποία θα συμπεριλάβει και θα στεγάσει όλα τα απολωλότα πρόβατα που ξέφυγαν από το μαντρί. (Σελ 10)
 
ΔΙΑΠΛΟΚΗ: Η «ανακάλυψη» του Reuters, ο Μπομπ Τράα και τα σχέδια για τη… «νέα Ελλάδα» των δανειστών. Πως το 2013 θα μετατραπεί σε εφιάλτη για τους μεγαλόσχημους που πίστεψαν ότι θα είναι πάντα στον αφρό…(Σελ 4,5)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Τα θαύματα κρατούν συνήθως τρεις μέρες, όμως αυτό της εκταμίευσης της δόσης δεν τον πίστεψε ούτε η ίδια η κυβέρνηση. Μετά τα χαμόγελα, την ευφορία και τις απαραίτητες τυμπανοκρουσίες ήρθε και η ώρα του λογαριασμού ο οποίος για μία ακόμη φορά έρχεται για να επιβαρύνει περισσότερο το ταμείο των ελληνικών νοικοκυριών. (Σελ 6)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Στους ρυθμούς του ταξιδιού του Τσίπρα στη Λατινική Αμερική κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πλέον παραπέμπει τα κρίσιμα ζητήματα της ατζέντας του στο νέο έτος. (Σελ 7)
 
ΒΟΥΛΗ: Οι Γιώργηδες, η HSBC, τα ραντεβού και ο εμπαιγμός. Πως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μεθοδεύουν συγκάλυψη των υποθέσεων με τις λίστες Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργου. (Σελ 19)
 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Εν ενεργεία αστυνομικοί και βατραχάνθρωποι φρουρούν τους οικονομικά ισχυρούς. Οι «απόκρυφες» πτυχές της δράσης των σωμάτων ασφαλείας. (Σελ 16,17)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Σμαράγδα Καρύδη: «Δούλεψα πολύ για να μειώσω τον εγωισμό και τα κόμπλεξ μου». Ακόμα: Γιορτές με βιβλία για όλους / Μια μοντέρνα «Αυλή των θαυμάτων» / Μαρίνα Καλογήρου / Κάνε μου λιγάκι «Grrr!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08