search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Ομαδική παραίτηση μελών του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ

12.02.2013 13:07
Ανοιχτή επιστολή ΕΔΟΕΑΠ στον Τσίπρα για το Ασφαλιστικό - Media

Την παραίτησή τους υπέβαλαν πέντε από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν πέντε από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος του Οργανισμού, Ελένη Σπανοπούλου, ανακοίνωσε τις παραιτήσεις των Γ. Βλαβιανού, Ε. Δελβινιώτη, Α. Δεμερτζή και Π. Τσούτσια καθώς και την δική της.

«O κύριος λόγος των παραιτήσεών μας συνοψίζεται στο γεγονός ότι μετά την επεισοδιακή γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου 2012 κατά την οποία αμφισβητήθηκε η ικανότητα της Διοίκησής μας να προστατέψει και να διαχειριστεί τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ στις τραγικές για τη χώρα και το κοινωνικό ασφαλιστικό μας σύστημα συνθήκες ζητήθηκε από τις 4 ενώσεις τα μέλη των οποίων και μέλη του ΕΔΟΕΑΠ με αλλεπάλληλες προσκλήσεις να ορίσουν από κοινού ανεξάρτητη αρχή για τον πλήρη διαφανή και έγκυρα πιστοποιημένο έλεγχο της από εμάς διαχείρισης των αποθεματικών του ταμείου μας.Επειδή οι ενώσεις δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή προτείνουμε την ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Οργανισμού την 27η Φεβρουαρίου» ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Σπανοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το καταστατικό του Οργανισμού αναφέρει ότι αν παραιτηθούν πέντε μέλη ή ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος το ΔΣ διαλύεται και προκηρύσσονται εκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50