search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:13
MENU CLOSE

«Πόρτα» Σημίτη σε Βενιζέλο

22.02.2013 15:45
«Πόρτα» Σημίτη σε Βενιζέλο - Media

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης απάντησε, με επιστολή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι δεν θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης απάντησε, με επιστολή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι δεν θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

 

Σύμφωνα με κύκλους της Ιπποκράτους, ο κ. Σημίτης απάντησε «με μια ευγενική, σύντομη επιστολή» στην επιστολή που έλαβε από τον κ. Βενιζέλο.

 

Στην επιστολή του ο πρώην πρωθυπουργός εύχεται καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου και δηλώνει πάντα πρόθυμος να συμβάλει «στην κοινή προσπάθεια ενός ουσιαστικού ρεύματος ανανέωσης».

 

Από τους ίδιους κύκλους αναφέρεται ότι η επιστολή στον κ. Σημίτη εστάλη παρ' ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι δεν θα πάρει μέρος στο Συνέδριο και ο κ. Βενιζέλος «του απηύθυνε, θερμή έγγραφη πρόσκληση, ως πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργού, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με μια περίοδο της πολύ πρόσφατης ιστορίας της χώρας».

 

Ο κ. Βενιζέλος, μάλιστα, ζητούσε από τον κ. Σημίτη, αν το επιθυμούσε, να λάβει το λόγο και να απευθυνθεί όχι μόνο στους συνέδρους αλλά και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50