search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Ερντογάν: Λάθος η ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε.

19.04.2010 18:05

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν  , σε δηλώσεις του, επανέλαβε ότι θεωρεί λάθος της ΕΕ την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στους κόλπους της.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν  , σε δηλώσεις του, επανέλαβε ότι θεωρεί λάθος της ΕΕ την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στους κόλπους της.

«Δεν συμπεριφέρθηκαν έντιμα, δεν συμπεριφέρθηκαν με ειλικρίνεια», δήλωσε στην εφημερίδα «Βατάν», επικαλούμενος και τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας: «Αυτό το αναφέρει και ο Σρέντερ στα απομνημονεύματά του», είπε ο Ερντογάν.
Όπως υποστηρίζει «και η κ. Μέρκελ είχε δηλώσει ότι ήταν λάθος το ότι έγινε δεκτή η  Κύπρος στην ΕΕ, διότι δεν είχαν υλοποιηθεί οι προϋποθέσεις εφαρμογής του ευρωπαϊκού κεκτημένου».

«Αυτή τη στιγμή, είτε το θέλουμε είτε όχι, υπάρχει η Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρου, που έχει ανοίξει εμπορικά γραφεία σε 17 – 18 χώρες», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις εμπορικές δραστηριότητες του ψευδοκράτους, και τόνισε ότι «έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών επισκέφθηκε και τις δύο περιοχές της Κύπρου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50