22/01/2020 16:47:13

Παραιτήθηκε ο γ.γ του υπουργείου Ανάπτυξης

Παραιτήθηκε ο γ.γ του υπουργείου Ανάπτυξης - Media
Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης ο Σπ. Ευσταθόπουλος, επικαλούμενος την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των μελών του πρώην ΔΣ της ΔΕΗ
 
Η παραίτηση έγινε αποδεκτή και καθήκοντα γενικού γραμματέα Βιομηχανίας αναλαμβάνει ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιώργος Στεργίου.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά παραίτηση που σημειώνεται στο πλαίσιο αυτό, καθώς το Σάββατο υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους οι Γεώργιος Μέργος και Τάκης Αθανασόπουλος, από τη θέση του γγ του υπουργείου Οικονομικών και του προέδρου του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), αντιστοίχως, επικαλούμενοι τους ίδιους λόγους.
 
Οι παραιτηθέντες συμμετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ κατά τη περίοδο της επίμαχης σύμβαση μεταξύ της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και της ΜΕΤΚΑ για το έργο κατασκευής της μονάδας του Αλιβερίου.
 
Ο κ. Ευσταθόπουλος, κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, είχε βρεθεί σε κυβερνητικές θέσεις και την περίοδο 2004- 2009 και ήταν μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας Βιομηχανίας στο υπουργείο Ανάπτυξης.


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.