search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:59
MENU CLOSE

Επιβεβαιώνεται το πρωτοσέλιδο του «Π»

21.04.2010 16:30
Επιβεβαιώνεται το πρωτοσέλιδο του «Π» - Media

Επιβεβαιώνεται το πρωτοσέλιδο του «Π», για τις επαφές της υπουργού Ανάπτυξης με στελεχάρα της  Goldman Sachs. Επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, συναντήθηκε με στέλεχος της Goldman Sachs στην Αθήνα, όπως γράψαμε στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ μας στο «Π», με τίτλο «Ραντεβού…στα κρυφά!»

Επιβεβαιώνεται το πρωτοσέλιδο του «Π», για τις επαφές της υπουργού Ανάπτυξης με στελεχάρα της  Goldman Sachs.

Επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, συναντήθηκε με στέλεχος της Goldman Sachs στην Αθήνα, όπως γράψαμε στο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ μας στο «Π», με τίτλο «Ραντεβού…στα κρυφά!»

Ο Γιώργος  Πεταλωτής παρέπεμψε σε σχετική απάντηση της Λούκας Κατσέλη, υποστηρίζοντας ότι γνωριζόταν με το στέλεχος αυτό, με την προηγούμενη ιδιότητά του ως συμβούλου του ΟΗΕ για θέματα μετανάστευσης.

Υποστήριξε επίσης ότι το εν λόγω στέλεχος ζήτησε να έχει μια ενημέρωση για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης και δεν έγινε καμία συζήτηση για την Goldman Sachs, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι: «Αυτή είναι μια απάντηση, που μας καλύπτει».

Εμείς οφείλουμε να προσθέσουμε ότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας- η μυστική αυτή συνάντηση δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, ο οποίος ενημερώθηκε (όπως και το επιτελείο του στο Μαξίμου) κατόπιν εορτής,  ενώ άλλοι δύο υπουργοί αρνήθηκαν να δουν το ίδιο στέλεχος της αμερικανικής τράπεζας…

Ουσιαστικά πάντως ούτε από την πλευρά της κ Κατσέλη αλλά ούτε και από την πλευρά του κυβερνητικού εκπροσώπου δόθηκε πειστική απάντηση και μάλιστα στα ερωτήματα που ετέθησαν από το δημοσίευμα.

Όπως λοιπόν σημειώνεται στο σημερινό φύλλο του «Π» «κάποια στιγμή, η κ Κατσέλη θα απαντήσει και θα μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι. «Γιατί είδε τον άνθρωπο της Goldman Sachs;  Τι συζήτησαν; Τι ζήτησε, πρότεινε ή υπέδειξε το μεγαλο-στέλεχος της αμερικάνικης τράπεζας;  Τι απαντήσεις πήρε από τη Λούκα Κατσέλη;  Αληθεύει ότι δύο υπουργοί αρνήθηκαν να δουν τον εν λόγω κύριο;;»

Ακόμη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας συναντιόταν με τον Τζορτζ Σόρος, που επισκέφθηκε την Ελλάδα το Σάββατο.

Και για την συνάντηση αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Πεταλωτής δήλωσε ουσιαστικά άγνοια αλλά όμως δεν διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία… Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι «Και εγώ διάβασα ένα δημοσίευμα ότι ο κ. Σόρος έκανε κάποιες επαφές, χωρίς να αναφέρονται πρόσωπα. Δεν το γνωρίζω. Δεν είμαι εκπρόσωπος του κ. Σόρος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50