search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Νέες κινητοποιήσεις από την ΠΝΟ

22.04.2010 07:31
Νέες κινητοποιήσεις από την ΠΝΟ - Media

Δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά θα παραμείνουν στις 26 Απριλίου, ξανά, τα πλοία, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) για νέα 24ωρη απεργία, με κύριο αίτημα να μην αρθεί το καμποτάζ. Η ΠΝΟ θα συμμετάσχει με 24ωρη απεργία και στη γενική απεργία της Πρωτομαγιάς.

Δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά θα παραμείνουν στις 26 Απριλίου, ξανά, τα πλοία, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) για νέα 24ωρη απεργία, με κύριο αίτημα να μην αρθεί το καμποτάζ.

Η ΠΝΟ θα συμμετάσχει με 24ωρη απεργία και στη γενική απεργία της Πρωτομαγιάς.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «απορρίπτει στο σύνολό τους τις εξαγγελίες και δηλώσεις του πρωθυπουργού και ότι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις συνιστούν την πρώτη απάντηση των Ελλήνων ναυτικών στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται».

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε την Τετάρτη και την Πέμπτη, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε παράνομη η απεργία που είχαν κηρύξει τα ναυτεργατικά σωματεία.

Θυμίζουμε πως τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ είχαν κηρύξει 48ωρη απεργία για την Τετάρτη και την Πέμπτη, την οποία όμως το πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε παράνομη και καταχρηστική.

Από την πλευρά τους όμως οι συνδικαλιστές των δύο ναυτεργατικών σωματείων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ απάντησαν ότι δεν θα καμφθούν από τη δικαστική απόφαση…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08