search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Μείωση αποδοχών ζητά ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank

24.03.2013 08:34
Μείωση αποδοχών ζητά ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank - Media

O συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Άνσου Τζάιν ζήτησε να μειωθεί η αμοιβή του κατά σχεδόν 2 εκατ. ευρώ, ώστε να είναι ίση με την αμοιβή του συναδέλφου του Γιούργκεν Φίτσεν.

O συνδιευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Άνσου Τζάιν ζήτησε να μειωθεί η αμοιβή του κατά σχεδόν 2 εκατ. ευρώ, ώστε να είναι ίση με την αμοιβή του συναδέλφου του Γιούργκεν Φίτσεν, γράφει η εφημερίδα Welt am Sonntag, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.
 
Ο Τζάιν, ο οποίος ως τον Ιούνιο ήταν επικεφαλής του τμήματος επενδύσεων στη Deutsche Bank, ζήτησε στις αρχές της χρονιάς να μην του καταβληθεί μέρος των μπόνους του.

Η τράπεζα απέφυγε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι οι Τζάιν και Φίτσεν θα λάβουν 4,8 εκατ. ευρώ έκαστος το 2012, μειώνοντας τις αμοιβές του πρώτου μετά ap;o την αναθεώρηση των οικονομικών αποτελεσμάτων που είχε ανακοινώσει.
 
Ο Πάουλ Αχλάιτνερ, μέλος του ελεγκτικού συμβουλίου της τράπεζας, είπε ότι το ΔΣ της Deutsche Bank θεώρησε καλή ιδέα οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι να αμείβονται εξίσου.

Το 2011, ο Τζάιν είχε λάβει 9,8 εκατ. ευρώ και ο Φίτσεν 4,2 εκατ. ευρώ σε πάγιες και έκτακτες αποδοχές, καθώς και σε αξιόγραφα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50