search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:36
MENU CLOSE

«6 μέρες»: Το Σάββατο ανανεωμένη και με προσφορές

12.04.2013 21:00
oldphotospod_1104_035_cmyk1365686711.jpg

Ανανεωμένη, με μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό, με πλούσιο ένθετο για τις τέχνες και ένα περιοδικό για τη ζωή, θα συναντά τους αναγνώστες της από αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου – και κάθε Σάββατο – η εφημερίδα «6 μέρες» υπό τη διεύθυνση του Σεραφείμ Φυντανίδη.

Ανανεωμένη, με μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό, με πλούσιο ένθετο για τις τέχνες και ένα περιοδικό για τη ζωή, θα συναντά τους αναγνώστες της από αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου – και κάθε Σάββατο – η εφημερίδα «6 μέρες» υπό τη διεύθυνση του Σεραφείμ Φυντανίδη.

Στόχος της εφημερίδας είναι η οικοδόμηση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει ξεκινήσει με το αναγνωστικό κοινό ξεκαθαρίζοντας στην προμετωπίδα της τις προθέσεις της: «Ελέγχουμε – στηρίζουμε – ανατρέπουμε».

Περιγράφοντας τη θέση της εφημερίδας, ο Σεραφείμ Φυντανίδης υπογραμμίζει ότι «ελέγχουμε κάθε μορφή εξουσίας, στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία και κάθε ενέργεια ή απόφαση που συμβάλλει στη βελτίωση της κατάστασης και ανατρέπουμε όσο οι δυνάμεις μας το επιτρέπουν κάθε επιζήμια απόφαση για τον τόπο».
Την αρχισυνταξία της εφημερίδας, την οποία αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μηλάκας, πλαισιώνουν οι αρχισυντάκτες: Γιώργος Γιουκάκης, Νίκος Βελετάκος (ύλη), Έρση Βατού (διεθνές), Ελένη Μπότα (οικονομικό), Φώτης Απέργης (πολιτιστικό – υπεύθυνος για το ένθετο «Μέρες Τέχνης») και Στέφανος Κούμπης (αθλητικό).
Υπεύθυνος για το περιοδικό «Μέρες Ζωής», που θα διανέμεται με την εφημερίδα, είναι ο Μινάς Βιντιάδης.
Σύμβουλος έκδοσης, ο Βαγγέλης Παπακώστας.
Αυτό το Σάββατο οι «6 μέρες» παρουσιάζουν μια δημοσκόπηση με σημαντικά ευρήματα για τις διαθέσεις της ελληνικής κοινωνίας και ένα πρώτο θέμα που θα συζητηθεί!
Μαζί με την εφημερίδα οι αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν τον πρώτο από τους τρεις τόμους της σειράς του Θάνου Ασκητή «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το sex», ένα περιοδικό με σταυρόλεξα, κουίζ, sudoku και παιχνίδια, καθώς και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση για πέντε ταμπλέτες iPad mini.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50