search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:28
MENU CLOSE

Έρχονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

14.04.2013 09:03
Έρχονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Media

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Κυριακή σε Mακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Κυριακή σε Mακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο, ενώ η  ΕΜΥ προβλέπει επιδείνωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Παρά την αραιή συννεφιά αρχικά στην Αττική, το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και αργότερα τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου, όμως από το απόγευμα ο υδράργυρος θα υποχωρήσει σε χαμηλότερα επίπεδα. 

Για τη Θεσσαλονίκη, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 
 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες θα σημειωθούν τη Δευτέρα στη Θράκη, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική και κεντρική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων και στη δυτική ηπειρωτική χώρα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:27