search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:20
MENU CLOSE

Ένα δράμα χωρίς τέλος…

15.04.2013 21:00
Ένα δράμα χωρίς τέλος… - Media

Οι σημερινοί έφηβοι απέχουν πολύ από τις προηγούμενες γενιές σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία. Και αυτό δεν έχει μόνο καλά (γνώση τεχνολογίας κλπ) αλλά και κακά. Όπως το τι εννοούν «διασκέδαση» και «αστείο».

Οι σημερινοί έφηβοι απέχουν πολύ από τις προηγούμενες γενιές σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία. Και αυτό δεν έχει μόνο καλά (γνώση τεχνολογίας κλπ) αλλά και κακά. Όπως το τι εννοούν «διασκέδαση» και «αστείο».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα πάρτι στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια ξέφυγε από τα όρια. Η 15χρονη Όντρι Ποτ έχασε τις αισθήσεις της (χωρίς να έγινε γνωστό αν αυτό συνέβη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ) και υπέστη ομαδικό βιασμό από τρεις 16χρονους. Όταν η κοπέλα συνήλθε, ανακάλυψε τα χειρότερα. Κάποιοι «έξυπνοι» είχαν τραβήξει φωτογραφίες από το συμβάν (χωρίς να φαίνονται οι δράστες) και τις δημοσίευσαν στο facebook.

Η 15χρονη, μη αντέχοντας τον εξευτελισμό έβαλε τέλος στη ζωή της δια απαγχονισμού. Οι τρεις νεαροί κατηγορήθηκαν για τον βιασμό και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν.

Την περασμένη Παρασκευή όμως η οικογένεια της Όντρι προχώρησε σε μήνυση εναντίον τους, κατηγορώντας τους για «ηθική αυτουργία σε φόνο». Οι νεαροί συνελλήφθησαν στα σχολεία τους άμεσα και αντιμετωπίζουν τώρα πολύ χειρότερες συνέπειες.

Αυτό που προκάλεσε την οργή της οικογένειας της κοπέλας ήταν η δήλωση των τριών δικηγόρων των βιαστών ότι «οι πελάτες μας πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αθώοι και να μην συγχέεται η πράξη τους με την αυτοκτονία της κοπέλας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50