search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:45
MENU CLOSE

«Αριστεροί» καλλωπισμοί

13.05.2013 21:00

Ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου υπήρξε ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, ο άνθρωπος που επέλεξε ο πρωθυπουργός για τη θέση του αναπληρωτή του μόνιμου αντιπροσώπου στον ΟΟΣΑ.

Ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου υπήρξε ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, ο άνθρωπος που επέλεξε ο πρωθυπουργός για τη θέση του αναπληρωτή του μόνιμου αντιπροσώπου στον ΟΟΣΑ. Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ όταν διαφώνησε με τη μνημονιακή πολιτική του πρώην πρωθυπουργού και σήμερα, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έχει ψηφίσει άλλα τρία μνημόνια, αποκαθίσταται πολιτικά αναλαμβάνοντας μια σημαντική θέση. Είναι αυτό που λένε τι πίνουν και δεν μας δίνουν!!!

Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Καλλίμαχου, από την Πρέβεζα, υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του, έως την περίοδο Τζαννετάκη, οπότε και αποχώρησε. Με τον Αντ. Σαμαρά γνωρίζεται προσωπικά από την εποχή που συνεργάζονταν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Παρά το γεγονός ότι Β. Παπαχρήστος ισχυρίζεται ότι «δεν αλλάζει τις πολιτικές του απόψεις» και «δεν έχει κάνει κανένα πολιτικό deal» κάποιοι αναζητούν από πίσω τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας κίνησης. Φαίνεται να σχετίζεται με την προσπάθεια του Σαμαρά να δείξει η Ν.Δ. ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιο σύγχρονο, πιο δημοκρατικό. Έτσι, βοηθούντος του Β. Παπαχρήστου, «ο Μανωλιός θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43