search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:32
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον Ολλανδό κλόουν – H κυνική ομολογία του

16.05.2013 10:01
Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον Ολλανδό κλόουν - H κυνική ομολογία του - Media

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας στον 20χρονο Ολλανδό κλόουν.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας στον 20χρονο Ολλανδό κλόουν.

Ο Ολλανδός οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα Ηρακλείου και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μπήκε από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια.Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά παραδέχθηκε την πράξη του και περιέγραψε πως μαχαίρωσε με όλη του τη δύναμη τον 12χρονο σε ένα απόμερο σημείο του ξενοδοχείου. Παράλληλα δήλωσε ότι πίστευε πως είχε σκοτώσει τον μικρό Ρώσο και γι’ αυτό τον έσυρε περίπου 5 μέτρα πιο μακριά, προκειμένου να τον θάψει, όταν θα τελείωνε από τη δουλειά του. Στη συνέχεια, πλύθηκε και έπλυνε και το μαχαίρι το οποίο φύλαξε και συνέχισε κανονικά την δουλειά του.

Ο 20χρονος αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Ολλανδός μαχαίρωσε 20 φορές ένα 12χρονο αγόρι από την Ρωσία σε ξενοδοχείο της Κρήτης και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι μαχαιριές του προκάλεσαν αναπηρία στα κάτω άκρα αλλά δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50