search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:57
MENU CLOSE

Πολιτικό μνημόσυνο του Χ. Φλωράκη

26.05.2013 17:04
Πολιτικό μνημόσυνο του Χ. Φλωράκη - Media

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν στις 22 Μαΐου από το θάνατο του επίτιμου προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη. H Επιτροπή Θεσσαλίας του ΚΚΕ οργάνωσε πολιτικό μνημόσυνο στην πατρίδα του, το Παλιοζογλώπι Καρδίτσας τιμώντας τη μνήμη του.

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν στις 22 Μαΐου από το θάνατο του επίτιμου προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη.  

Τιμώντας τη μνήμη του η Επιτροπή Θεσσαλίας του ΚΚΕ οργάνωσε σήμερα το μεσημέρι πολιτικό μνημόσυνο στην πατρίδα του, το Παλιοζογλώπι Καρδίτσας στην τοποθεσία Αϊ Λιας, όπου βρίσκεται ο τάφος του. 

Στην εκδήλωση παρέστη και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος προσερχόμενος στην εκδήλωση έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
«Προχωράμε μπροστά, έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη των ιδεών μας, της οργάνωσής μας, στη δύναμη των αποφάσεων του 19ου συνεδρίου. Έχουμε μεγάλη παρακαταθήκη τους αγώνες ηρωικών γενιών που πέρασαν, της γενιάς του Χαρίλαου Φλωράκη, της ηρωικής αντίστασης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, των μετέπειτα αγώνων του λαού μας. Στηριζόμαστε στη δύναμη, στη ζωντάνια, στην ορμή και στην αποφασιστικότητα της νέας γενιάς».

Πηγή: mpa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:56