search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:53
MENU CLOSE

Πέθανε από καρκίνο του μαστού η θεία της Αντζελίνα Τζολί

27.05.2013 06:02
Πέθανε από καρκίνο του μαστού η θεία της Αντζελίνα Τζολί - Media

Η θεία της Αντζελίνα Τζολί, Ντέμπι Μάρτιν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η δημοφιλής ηθοποιός δημοσιοποίησε την επιλογή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή

Η θεία της Αντζελίνα Τζολί, Ντέμπι Μάρτιν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η δημοφιλής ηθοποιός δημοσιοποίησε την επιλογή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή όταν έμαθε ότι είχε πιθανότητες 87% να προσβληθεί από καρκίνο.
Ο σύζυγός της, Ρον Μάρτιν δήλωσε στο Sky News ότι η Ντέμπι Μάρτιν έφερε το μεταλλαγμένο γονίδιο, BRCA1, το ίδιο με την ηθοποιό.
Στις 14 Μαΐου, η βραβευμένη με Όσκαρ Τζολί αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, με επιστολή της στους New York Times, λέγοντας ότι η προσωπική της ιστορία μπορεί να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.
Η μητέρα της ηθοποιού, Μαρσελίν Μπερτράντ, πέθανε το 2007 από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 56 ετών.
Η 37χρονη Τζολί είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ. Όπως έγραψε στην επιστολή της, υποβλήθηκε στην επέμβαση εν μέρει για να καθησυχάσει τα έξι παιδιά της ότι δεν θα πεθάνει νέα από καρκίνο όπως η μητέρα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52