search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Διαψεύδονται οι αναφορές για το «μη αντιστρεπτό κώμα» του Νέλσον Μαντέλα

05.07.2013 06:12
Διαψεύδονται οι αναφορές για το «μη αντιστρεπτό κώμα» του Νέλσον Μαντέλα - Media

Η προεδρία της Νοτίου Αφρικής διέψευσε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, τις φήμες που ήθελαν τον Νέλσον Μαντέλα να βρίσκεται σε «μη αντιστρεπτό κώμα».

Η προεδρία της Νοτίου Αφρικής διέψευσε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, τις φήμες που ήθελαν τον Νέλσον Μαντέλα να βρίσκεται σε «μη αντιστρεπτό κώμα».
«Επιβεβαιώνουμε την προηγούμενη ανακοίνωσή μας, την οποία δημοσιοποιήσαμε αφότου ο πρόεδρος Τζέικομπ Ζούμα επισκέφτηκε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Μαντέλα, ότι ο πρώην πρόεδρος βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».
Οι γιατροί αρνούνται ότι ο Μαντέλα βρίσκεται σε «μη αντιστρεπτό κώμα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι το Γαλλικό Πρακτορείο δημοσιοποίησε αντίγραφο δικαστικού εγγράφου που έφερε ημερομηνία 26 Ιουνίου και ανέφερε πως ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα βρίσκεται σε μη αναστρέψιμο κώμα και η οικογένειά του εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποσυνδέσει από το μηχάνημα που τον διατηρεί στη ζωή.
«Βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση μη αντιστρεπτού κώματος και είναι συνδεδεμένος με μηχάνημα υποστήριξης της αναπνοής για να επιζήσει. Η πρόβλεψη ενός προσεχούς θανάτου στηρίζεται σε πραγματικά και σοβαρά αίτια», ανέφερε το εν λόγω έγγραφο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50