search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:50
MENU CLOSE

Τεχνολογική υπεροχή της COSMOTE

08.07.2013 11:37
Τεχνολογική υπεροχή της COSMOTE - Media

Μπροστά και με διαφορά είναι η COSMOTE σε ό,τι αφορά την τεχνολογική εξέλιξη και ποιότητα του δικτύου της, προσφέροντας υπερδιπλάσια κάλυψη 4G και έως 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet από άλλα δίκτυα. 

Μπροστά και με διαφορά είναι η COSMOTE σε ό,τι αφορά την τεχνολογική εξέλιξη και ποιότητα του δικτύου της, προσφέροντας υπερδιπλάσια κάλυψη 4G και έως 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet από άλλα δίκτυα. 

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς, καθώς η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της COSMOTE ανέρχεται σε 46%, λίγους μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Με τις υπηρεσίες 4G να είναι ήδη διαθέσιμες σε περισσότερες από 50 περιοχές σε όλη τη χώρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλοί άλλοι δημοφιλείς προορισμοί), το δίκτυο 4G της COSMOTE προσφέρει υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα , ενώ οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet.

Η κάλυψη ανά περιοχή αποτυπώνεται στη νέα σελίδα 4G στο site της COSMOTE: http://bit.ly/123Hh8S. Η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους της συνδρομητές της με συσκευές 4G να ενεργοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρόσβαση στο δίκτυο 4G έως τις 31/10/13.

Τις απίστευτες ταχύτητες που προσφέρει το COSMOTE 4G παρουσιάζει η νέα καμπάνια της εταιρείας που είναι ήδη στον αέρα. Τα νέα τηλεοπτικά σποτ είναι διαθέσιμα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube (http://www.youtube.com/user/Cosmote).

Ενισχύοντας σταθερά το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η COSMOTE ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της για προηγμένη, ποιοτική επικοινωνία και εδραιώνει την τεχνολογική της υπεροχή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50