search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Σαβιόλα προ των πυλών

24.07.2013 07:34
Σαβιόλα προ των πυλών - Media

Στην πραγματοποίηση μίας πολύ μεγάλης μεταγραφής για τα ελληνικά δεδομένα φέρεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Χαβιέ Σαβιόλα.

Στην πραγματοποίηση μίας πολύ μεγάλης μεταγραφής για τα ελληνικά δεδομένα φέρεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Χαβιέ Σαβιόλα.
 
Ο Αργεντινός επιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πειραιώτες, η οποία είναι καλύτερη από εκείνη της Σάντος, που επίσης θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.
 
Οι απαιτήσεις του 32χρονου αγγίζουν το 1,9 εκατομμύριο ευρώ (τόσα ζητούσε από τους Βραζιλιάνους). Οι υπεύθυνοι της Σάντος κατέθεσαν μια υψηλή πρόταση, η οποία θα τον καθιστούσε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας σαφώς χαμηλότερη όμως από τα οικονομικά "θέλω" του Αργεντινού.
 
Η πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερη από εκείνη της βραζιλιάνικης ομάδας, με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ να αποτελεί ένα ακόμη δέλεαρ για τον Σαβιόλα.
 
Οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει αρκετά στις διαπραγματεύσεις, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στην Αθήνα είναι και ο μάνατζέρ του Αργεντινού για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και το κλείσιμο της μεταγραφής.
 
Παράλληλα, κάτοικος Πειραιά πλησιάζει να γίνει και ο Γιοάν Μολό, αφού Ολυμπιακός και Νανσί βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ενώ παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται και ο Αλγερινός αμυντικός της Μονακό, Καρλ Μετζανί.
 
Εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν και στο θέμα του τερματοφύλακα, αφού τις τελευταίες δύο μέρες στην Ισπανία επιμένουν πως ο Ρομπέρτο της Σαραγόσα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Μίτσελ.
 
Ο Ρομπέρτο θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμά να έρθει στην Ελλάδα αντί να μεταγραφεί Ατλέτικο, αφού εκεί θα αποτελεί εναλλακτική λύση του Κουρτουά.
 
Οι Πειραιώτες προτίθενται να πάρουν τον Ισπανό πορτιέρο ως δανεικό και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τις 700.000 ευρώ. Εφόσον αποκτηθεί ο Ρομπέρτο, τότε ένας εκ των Κάρολ ή Μέγιερι θα πουληθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50