search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Κωμωδία η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

03.08.2013 17:53
Κουτσούμπας: Καμία ελληνική εμπλοκή στην Ουκρανία - Media

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε για ακόμη μια φορά ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε για ακόμη μια φορά ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να γίνει καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα, για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού», τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Όπως σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας «το ΚΚΕ δεν πρόκειται να γίνει κόμμα καιροσκοπικό, τυχοδιωκτικό – αλλά να λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Αυτά χαρακτηρίζουν κόμματα που η μόνη τους έγνοια είναι πως θα καθίσουν στον σβέρκο του λαού, με απατηλά συνθήματα. Η ιστορία δεν πρέπει να επαναληφθεί με τον νέο διπολισμό Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ δήλωσε ότι «θα επρόκειτο για κωμωδία, εάν δεν έπαιρνε τα χαρακτηριστικά τραγωδίας, η οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας, και μάλιστα κυβερνητικής, με κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που τους δίνει επαίνους ο κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ, που τη μία μέρα λένε "κατάργηση" μνημονίων, την άλλη, "αναστολή" μνημονίων και την επόμενη, "επαναδιαπραγμάτευση" δανειακών συμβάσεων. Με κόμματα που χρησιμοποιούν από "επαναστατικές φράσεις" της κακιάς συμφοράς μέχρι συνεδριακές αποφάσεις που τους κάνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ. Με κόμματα που υπηρετούν τμήματα της αστικής τάξης, προτείνοντας άλλο μείγμα διαχείρισης, όχι μόνο δεν πρόκειται να λυθούν προβλήματα του λαού και της νεολαίας, αλλά θα προκληθεί πιο βαθιά και παρατεταμένη κρίση». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01