search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:41
MENU CLOSE

τυράκια… και φάκες(Δημοσιεύτηκε στο “Π” 15/10/2009)

15.10.2009 14:30

τυράκια…

*Το τι ακούγεται τον τελευταίο καιρό σε επίπεδο μετεγγραφών και ιδιαίτερα στον χρυσοφόρο τομέα των τραπεζών, δεν λέγεται…

τυράκια…

*Το τι ακούγεται τον τελευταίο καιρό σε επίπεδο μετεγγραφών και ιδιαίτερα στον χρυσοφόρο τομέα των τραπεζών, δεν λέγεται…

*Κορυφαία τραπεζικά στελέχη από ελληνικές και ξένες τράπεζες, παλιοί χρηματιστές και διαχειριστές ράβουν κοστούμια – έστω και ψηφιακά – εκμεταλλευόμενοι την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα δυνατότητα υποβολής βιογραφικών μέσω Ίντερνετ και έχοντας πλήρως λησμονήσει την αντίθετη προεκλογική προειδοποίηση του πρωθυπουργού.

*Προς το παρόν, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ο Τάκης Αθανασόπουλος από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, ο Δημήτρης Μηλιάκος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Αγροτικής Τράπεζας και ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ από την προεδρία του ΟΠΑΠ.

… και φάκες

*Η κυβέρνηση πάντως διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι θα ακολουθήσει τους κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης υπονοώντας ότι δεν θα αλλάξουν οι διοικήσεις πριν από τις τακτικές γενικές συνελεύσεις. Οι γνωρίζοντες επισημαίνουν με νόημα ότι ούτε καν τα παζάρια για τις αποζημιώσεις και τα stock options δεν έχουν αρχίσει. Πολλά ονόματα απλώς ακούγονται για να… καούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:40