30/05/2020 03:29:16
15.10.2009

τυράκια... και φάκες(Δημοσιεύτηκε στο "Π" 15/10/2009)

τυράκια...

*Το τι ακούγεται τον τελευταίο καιρό σε επίπεδο μετεγγραφών και ιδιαίτερα στον χρυσοφόρο τομέα των τραπεζών, δεν λέγεται...

*Κορυφαία τραπεζικά στελέχη από ελληνικές και ξένες τράπεζες, παλιοί χρηματιστές και διαχειριστές ράβουν κοστούμια – έστω και ψηφιακά – εκμεταλλευόμενοι την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα δυνατότητα υποβολής βιογραφικών μέσω Ίντερνετ και έχοντας πλήρως λησμονήσει την αντίθετη προεκλογική προειδοποίηση του πρωθυπουργού.

*Προς το παρόν, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ο Τάκης Αθανασόπουλος από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, ο Δημήτρης Μηλιάκος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Αγροτικής Τράπεζας και ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ από την προεδρία του ΟΠΑΠ.

... και φάκες

*Η κυβέρνηση πάντως διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι θα ακολουθήσει τους κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης υπονοώντας ότι δεν θα αλλάξουν οι διοικήσεις πριν από τις τακτικές γενικές συνελεύσεις. Οι γνωρίζοντες επισημαίνουν με νόημα ότι ούτε καν τα παζάρια για τις αποζημιώσεις και τα stock options δεν έχουν αρχίσει. Πολλά ονόματα απλώς ακούγονται για να... καούν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.