search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Πέθανε ο Γιώργος Περαντάκος του συγκροτήματος «Τρίφωνο»

25.08.2013 07:09
Πέθανε ο Γιώργος Περαντάκος του συγκροτήματος «Τρίφωνο» - Media

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο τραγουδιστής Γιώργος Περαντάκος, μέλος του συγκροτήματος «Τρίφωνο».

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο τραγουδιστής Γιώργος Περαντάκος, μέλος του συγκροτήματος «Τρίφωνο».
 
Ο 45χρονος καλλιτέχνης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δισκογραφία το 1997, με το δίσκο «Νερό και Αρμύρα», δίπλα στον Παντελή Θαλασσινό και στην Αναστασία Μουτσάτσου.
 
Ο Γιώργος Περαντάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Ήρθε στην Αθήνα για σπουδές και παράλληλα έκανε μαθήματα κιθάρας και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι και εμφανίστηκε σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε συναυλίες ανά την Ελλάδα.
  
Συνεργάστηκε με γνωστούς συνθέτες, τραγουδοποιούς και τραγουδιστές όπως οι Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Πέτρος Βαγιόπουλος, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Παντελής Θαλασσινός, Λάμπρος Καρελάς, Δημήτρης Μπάσης, Πέτρος Γαϊτάνος, Αναστασία Μουτσάτσου, Σωτηρία Λεονάρδου, Μαριώ, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κατερίνα Κούκα, Λίτσα Διαμάντη κ.α.. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του συγκροτήματος «Τρίφωνο», μαζί με την Ερωφίλη και τον Δημήτρη Υφαντή.
 
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο χωριό του, την Καλαμωτή της Χίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:40