search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Ημίγυμνοι χρυσαυγίτες παριστάνουν τους «Ράμπο» σε ποτάμι της Πελοποννήσου

26.08.2013 17:36
Ημίγυμνοι χρυσαυγίτες παριστάνουν τους «Ράμπο» σε ποτάμι της Πελοποννήσου - Media

Οι φυσιολατρικές ευαισθησίες της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως δεν σταματούν στην «Εθνικιστική κατασκήνωση Κρήτης». Η τοπική οργάνωση Νίκαιας έκανε επίσης κατασκήνωση τον 15Αύγουστο, με τους ημίγυμνους χρυσαυγίτες να παίζουν μποξ στην αμμουδιά, να σκαρφαλώνουν καταρράκτες και να εξερευνούν σπήλαια σε ρόλο «Ράμπο».

Οι φυσιολατρικές ευαισθησίες της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως δεν σταματούν στην «Εθνικιστική κατασκήνωση Κρήτης» όπου επιδόθηκαν σε αρχαιοελληνικά αθλήματα. Η τοπική οργάνωση Νίκαιας του ακροδεξιού κόμματος έκανε επίσης κατασκήνωση τον 15Αύγουστο, με τους ημίγυμνους χρυσαυγίτες να παίζουν μποξ στην αμμουδιά, να σκαρφαλώνουν καταρράκτες και να εξερευνούν σπήλαια σε ρόλο «Ράμπο».

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της τοπικής οργάνωσης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν «ανάβαση-κατάβαση πλαγιάς, αναρρίχηση, μπάνιο στα κρύα νερά του ποταμού, εξερεύνηση σπηλαίου, αθλοπαιδίες, σεμινάρια επιβίωσης και προσανατολισμού στη φύση», με κύριο στόχο την πνευματική και σωματική τους ανάταση.

«Επίσης οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις, να συζητήσουν αλλά και να κατηχηθούν ιδεολογικά, αφού σε διάστημα τριών ημερών έγιναν πέντε ιδεολογικές συζητήσεις. Βεβαίως εκτός των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων υπήρξε ελεύθερη ώρα στην οποία οι συναγωνιστές έκαναν περιπάτους ή χαλάρωναν» καταλήγει το άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ακροδεξιού κόμματος. 


(Αναδημοσίευση από το iefimerida.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50