search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Όψιμες ανησυχίες

18.09.2013 11:55
Όψιμες ανησυχίες - Media

Το «Ποντίκι», προφητικό όπως φαίνεται από το εξώφυλλο στις 23 Μαΐου του 2013, είχε ζητήσει τον αφοπλισμό του φασισμού επισημαίνοντας όλα αυτά που οδήγησαν χθες στη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι.

Το «Ποντίκι», προφητικό όπως φαίνεται από το εξώφυλλο στις 23 Μαΐου του 2013, είχε ζητήσει τον αφοπλισμό του φασισμού επισημαίνοντας όλα αυτά που οδήγησαν χθες στη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι.
 
Αυτήν τη δολοφονία που σήμερα σπεύδει να αξιοποιήσει η κυβέρνηση προβάλλοντας όψιμα την ανησυχία της, λες και έπρεπε να υπάρξει νεκρός για να διαπιστώσει τι ακριβώς είναι και πώς δρα η Χρυσή Αυγή.
 
Στις δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας επανέφερε στο προσκήνιο τη «λογική» του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, το οποίο – όπως είναι γνωστό – δημιούργησε τριγμούς στη συγκυβέρνηση και οδήγησε στην απομάκρυνση τού – προερχόμενου από τη ΔΗΜΑΡ – τότε υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.
 
Σύμφωνα με την δήλωση του Ν. Δένδια η κυβερνητική πρωτοβουλία που θα αναληφθεί λαμβάνεται με αφορμή τη δολοφονική επίθεση, αλλά και τη «στρατιωτικού τύπου» οργάνωση της Χ.Α.
 
Ωστόσο, τα καθυστερημένα ανακλαστικά με τα οποία η κυβέρνηση σπεύδει να ασχοληθεί με την έξαρση του φασιστικού φαινομένου δημιουργούν τη βάσιμη υποψία ότι η επικείμενη νέα νομοθετική πρωτοβουλία θα είναι τόσο ελαστική, ώστε, εκτός από τη Χρυσή Αυγή, θα έχει τη δυνατότητα να τσουβαλιάσει τις πολιτικές δράσεις και κινητοποιήσεις στο σύνολό τους.
 
Για να δούμε, λοιπόν…
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07