29/05/2020 21:06:29

Το νέο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

Το νέο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ - Media
Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης Α.Ε. (ΝΕΡΙΤ), μετά τον διορισμό των μελών του από το Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΣ). 

Στη συνεδρίαση, το Συμβούλιο επέλεξε για πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο τον σύμβουλο επιχειρήσεων, χημικό μηχανικό του ΕΜΠ, Γεώργιο Προκοπάκη, και μέλη την Κατερίνα Ευαγγελάκου, τον Θεόδωρο Καρούνο, τον Νικόλαο Ξανθούλη και τον Κωνσταντίνο Πολυζωγόπουλο, που θα καλύψει τη θέση του νομικού, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ΑΕ. 

«Είχαμε περισσότερες από 130 αξιόλογες υποψηφιότητες για την κάλυψη των θέσεων του ΔΣ και καταλήξαμε βάσει των κριτηρίων, που ορίζει ο νόμος σε αυτές τις ανεξάρτητες προσωπικότητες με σκοπό να αναδιοργανωθεί η δημόσια τηλεόραση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Θεόδωρος Φορτσάκης.    

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.