search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:17
MENU CLOSE

DNA: Η Σάσα Ρούσεβα και ο άντρας της οι γονείς της Μαρίας

25.10.2013 14:05
DNA: Η Σάσα Ρούσεβα και ο άντρας της οι γονείς της Μαρίας - Media

Ο Ατανάς και η Σάσα Ρούσεβα είναι οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας, όπως επιβεβαιώθηκε από το τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη το ζευγάρι, σύμφωνα με τηλεγραφήματα των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων. Η Μαρία αναμένεται να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια στη Βουλγαρία.

 
Ο Ατανάς και η Σάσα Ρούσεβα είναι οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας, όπως επιβεβαιώθηκε από το τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη το ζευγάρι, σύμφωνα με τηλεγραφήματα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων και του Associated Press, που επικαλούνται τις βουλγαρικές αρχές. Λίγο αργότερα η είδηση μεταδόθηκε και από το Reuters.
 
Η Σάσα Ρούσεβα εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον των βουλγαρικών αρχών όπου και υποστήριξε ότι είχε γεννήσει ένα παιδάκι τον Ιανουάριο του 2009 στη Λαμία και το οποίο άφησε στην Ελλάδα καθώς δεν είχε λεφτά να το θρέψει και χαρτιά για να το πάρει μαζί της στη Βουλγαρία.
 
Σύμφωνα με όσα δήλωσε,  η μικρή Μαρία μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά της και ότι από την ώρα που είδε τη φωτογραφία της στην τηλεόραση άρχισε να κλαίει.
 
Μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, υποστήριξε ότι αν το τεστ DNA έδειχνε ότι η μικρή Μαρία είναι όντως κόρη της θα την έπαιρνε πίσω.

Η Μαρία, ηλικίας 4 με 6 ετών, αναμένεται τώρα να μεταφερθεί σε ένα κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, σύμφωνα με τη Γιάνα Κάνεβα υπεύθυνη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Στάρα Ζαγκόρα, σύμφωνα με το πρακτορείο BGNES της Βουλγαρίας. 

H είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14