search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Όλα μηδέν με το μυαλό στο ντέρμπι…

08.11.2013 07:34
Όλα μηδέν με το μυαλό στο ντέρμπι… - Media

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στους «32» του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στους «32» του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.
 
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 8 βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με την Άλκμααρ (η οποία κέρδισε τη Σαχτέρ Καραγκαντί), ενώ οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου έχουν από 2. Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στις εναπομείνασες αναμετρήσεις του, με τη Σαχτέρ εκτός και την Άλκμααρ εντός έδρας.
 
Αυτά με τα σενάρια. Στα της αναμέτρησης τώρα, ο ΠΑΟΚ ήταν κακός σε ένα παιχνίδι που το θέαμα κυμάνθηκε σε υπό του μετρίου επίπεδα. Ελαφρυντικό για τους Θεσσαλονικείς ασφαλώς και αποτελεί το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 
Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τα πολλά λάθη και το κακό θέαμα. Η Μακάμπι είχε την κατοχή της μπάλας αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν απειλητικά στην περιοχή του Χακόμπο.
 
Οι παίκτες του Στέφενς έκαναν την πρώτη αξιόλογη προσπάθεια στο 35ο λεπτό με τον Τζιόλη και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν σε αντεπίθεση ο Νίνης βρήκε τον Στοχ, αυτός πλάσαρε αλλά ο Σαρόνοφ έδιωξε με τα πόδια.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μακάμπι ενέτεινε την πίεση, απέναντι στον «Δικέφαλο». Στο 56΄ ο Αμπουχατζίρα βρέθηκε απέναντι στον Χακόμπο, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.
 
Ένα μακρινό σουτ του Στοχ στο 64΄ παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Σαράνοφ, όμως οι Ισραηλινοί «απάντησαν» τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Εζρά εκτός περιοχής που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χακόμπο, στην τελευταία φάση που περιείχε «συγκίνηση» καθώς έκτοτε και ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν έγινε το παραμικρό


 
 
Μακάμπι Χάιφα (Αρίκ Μπενάντο): Σαράνοφ, Μεσουμάρ, Τουάθα, Φαλάς, Κεϊνάν, Μπόκολι, Αμπουκράτ, Βέρεντ (58’ Ράγιος), Ντλοβου (79’ Ράιγιαν), Εζρά, Γκοζλάν (46’ Αμπουχατζίρα). 

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας (89’ Λίνο), Νίνης (62’ Σαλπιγγίδης), Στοχ (68’ Ολίσε), Αθανασιάδης. 
 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
1. ΠΑΟΚ 8
2. Άλκμααρ 8
3. Σαχτέρ Καραγκάντι 2
4. Μακάμπι Χάιφα 2.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58