search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Φορολογικό και προϋπολογισμός άνευ τροϊκανής έγκρισης…

11.11.2013 15:10
Φορολογικό και προϋπολογισμός άνευ τροϊκανής έγκρισης…  - Media

Έως και… μετά τα Χριστούγεννα ενδέχεται να παραταθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες επαναλαμβάνονται αύριο στη συνάντηση Στουρνάρα με τους επικεφαλής της.

Έως και… μετά τα Χριστούγεννα ενδέχεται να παραταθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες επαναλαμβάνονται αύριο στη συνάντηση Στουρνάρα με τους επικεφαλής της (στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα).
 
Κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι, εκ των πραγμάτων, η ελληνική πλευρά είναι αναγκασμένη να προχωρήσει μονομερώς (χωρίς την έγκριση της τρόικας) στην κατάθεση του νομοσχεδίου για τον φόρο ακινήτων και του προϋπολογισμού 2014, καθώς και στο σχέδιο για την αναδιάρθρωση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας (ΕΑΣ και ΕΛΒΟ)…
 
Παράλληλα, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών επιρρίπτουν στους επικεφαλής της τρόικας την ευθύνη για την καθυστέρηση που παρατηρείται έως τώρα στις διαπραγματεύσεις, ισχυριζόμενοι ότι «εμείς ήμασταν καθ' όλα έτοιμοι, ενώ τα δημοσιονομικά μεγέθη είναι καλύτερα από κάθε άλλη φορά».
 
Σημειώνεται ότι και χθες, παρά την 4ωρη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, δεν σημειώθηκε ουσιαστική πρόοδος, ενώ ασαφής είναι και ο χρονικός ορίζοντας για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:12