search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Γερμανία: Αστυνομικός σκότωσε και έφαγε τον εραστή του!

29.11.2013 13:49
Γερμανία: Αστυνομικός σκότωσε και έφαγε τον εραστή του! - Media

Ένας Γερμανός από τη Δρέσδη, υπάλληλος αστυνομικής υπηρεσίας κατηγορείται ότι σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε έναν άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει σε ιστοσελίδα γύρω από τον κανιβαλισμό.

 
Ένας Γερμανός από τη Δρέσδη, υπάλληλος αστυνομικής υπηρεσίας κατηγορείται ότι σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε έναν άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει σε ιστοσελίδα γύρω από τον κανιβαλισμό.
 
Η αστυνομία της Δρέσδης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 55χρονο αστυνομικό ο οποίος είναι ύποπτος για τη δολοφονία και τον κανιβαλισμό ενός άνδρα, του οποίου το πτώμα βρέθηκε στα όρη Ερτς, στην ανατολική Γερμανία.
 
Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, υφίστανται ενδείξεις ότι μέρη του θύματος πιθανόν να έχουν φαγωθεί.
 
Ο δολοφονηθείς ζούσε στο Ανόβερο και αγνοείτο.
 
Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακού ιστότοπου για όσους ενδιαφέρονται για σεξουαλικές επαφές οι οποίες εμπεριέχουν βασανισμό.
Το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία της Δρέσδης, βασανίσθηκε, δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε, με τα τμήματα της σορού του να θάβονται σε τμήμα ορεινής γης, η οποία ανήκει στον ύποπτο αστυνομικό.
 
Ο συλληφθείς εργάζεται στην Κρατική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Σαξονίας, στο ιατροδικαστικό τμήμα.
 
Η γερμανική Bild σημειώνει ότι πρόκειται για εμπειρογνώμονα στο χώρο της γραφολογικής ανάλυσης.
 
Τα μέρη της σορού τα οποία λείπουν οδηγούν την αστυνομία στην υπόθεση περί κανιβαλισμού, ενώ, σύμφωνα με το δίκτυο BBC, δεν είναι σαφές εάν η δολοφονία ήταν στόχος του δράστη ή επισυνέβη κατά τη διάρκεια βίαιης επαφής των δύο ανδρών.

Photos: Reuters

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:26