search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Ο σάκος του μποξ Στουρνάρας και τα ντιρέκτ Βενιζέλου

04.12.2013 11:02
Ο σάκος του μποξ Στουρνάρας και τα ντιρέκτ Βενιζέλου - Media

Πολλές οι ερμηνείες που δόθηκαν για τους ειρωνικούς χλευασμούς Βενιζέλου κατά του Γιάννη Στουρνάρα.

Πολλές οι ερμηνείες που δόθηκαν για τους ειρωνικούς χλευασμούς Βενιζέλου κατά του Γιάννη Στουρνάρα, στο πλαίσιο χαλαρής ενημέρωσης των δημοσιογράφων που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.
 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που κάλεσε ο ίδιος τους δημοσιογράφους να τους ενημερώσει, ουσιαστικά αποκάλεσε ανάλγητο και αποκομμένο από τα κοινωνικά προβλήματα τον υπουργό Οικονομικών, φουντώνοντας τα σενάρια για το επίπεδο των σχέσεών τους.
 
Μερικές από τις ερμηνείες που δόθηκαν είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε έτσι
-Να απαντήσει στις συχνές διαρροές από το υπουργείο Οικονομικών, ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της κυβέρνησης
-Να τονώσει το πεσμένο (ως τα τάρταρα) ηθικό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν το δημοσκοπικό κατρακύλισμα
-Να κερδίσει πόντους χρησιμοποιώντας, όπως κάνουν και οι βουλευτές της ΝΔ, ως σάκο του μποξ, τον Γιάννη Στουρνάρα, που επειδή δεν είναι πολιτικός φροντίζει να εκφράζεται με περισσή πολιτική απρονοησία
 
Υπάρχουν όμως και οι πιο βαθιές εκτιμήσεις, που λένε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να κόψει μια για πάντα τις όποιες γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ και την κεντροαριστερά (εκσυγχρονιστική) διατηρεί ο Γιάννης Στουρνάρας και να τον παραδώσει στην αγκαλιά του Αντώνη Σαμαρά.
Αξιοποιεί, λένε οι κακές γλώσσες, και τη σκληρή κριτική που δέχεται ο πρωθυπουργός από τους καραμανλικούς για την υιοθέτηση των απόψεων (που έχουν διατυπωθεί επίσημα από τον Γιάννη Στουρνάρα στο βήμα της Βουλής) περί χαμένης επταετίας 2002-2009.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:19