search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Το πάρτι πήγε στραβά…

04.12.2013 22:00
Το πάρτι πήγε στραβά… - Media

Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται –αυτό τουλάχιστον λέει ένα παλιό γνωμικό. 

Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται –αυτό τουλάχιστον λέει ένα παλιό γνωμικό. Το «όλα» είναι σχετικό βέβαια, αλλά με τα βίτσια των ανθρώπων δεν μπορείς να βγάλεις άκρη εύκολα.

Πολλοί συνηθίζουν να προχωρούν σε ανταλλαγές των συζύγων ή των συντρόφων τους σε μια προσπάθεια να βάλουν λίγο «πιπέρι» στην ερωτική τους ζωή. Τέτοιες απόπειρες όμως δεν έχουν πάντα ευτυχές και χαρούμενο τέλος.

Ο 29χρονος Φράνκι Σάλαζαρ, αστυνομικός από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, είχε μια τέτοια ιδέα. Ήθελε ο άνθρωπος να κάνει ένα πάρτι με τη σύντροφό του και ένα άλλο ζευγάρι και (νόμιζε ότι) στο πρόσωπο του 33χρονου Χεσούς Γκουϊτρόν είχε βρει τον άνθρωπο που τον καταλάβαινε.

Οι δύο τύποι (νόμισαν ότι) τα είχαν κανονίσει όλα και το περασμένο Σάββατο ο Γκουϊτρόν με την κοπέλα του επισκέφτηκαν το σπίτι του Σάλαζαρ. Τα δύο ζευγάρια ήπιαν μερικές μπύρες, άκουσαν μουσική και κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης άρχισε να γίνεται πιο «θερμός» με την καλεσμένη του και προσπαθούσε να την χαϊδέψει και να την φιλήσει. Η κοπέλα τον έσπρωξε μακριά και τότε ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Σάλαζαρ και της συντρόφου του αφού (προφανώς) ο ξαναμμένος τύπος δεν της είχε αποκαλύψει το σχέδιο του περί ανταλλαγής.

Την ώρα του τσακωμού το έτερο ζευγάρι πήγε να φύγει αλλά ξαφνικά τα αίματα άναψαν μεταξύ των δύο ανδρών. Όχι ερωτικά, αλλά για καυγά. Για άγνωστο λόγο οι δύο τους άρχισαν να ανταλλάσουν (αντί για συντρόφους) μπουνιές και πιάστηκαν σύντομα στα χέρια.

Η σύντροφος του Σάλαζαρ, βλέποντας τον Γκουϊτρόν να έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα στον καλό της και να τον χτυπά, πήρε το υπηρεσιακό περίστροφο του Φράνκι και έριξε προς τον Γκουϊτρόν για να τον φοβίσει. Μια σφαίρα τον πέτυχε στο χέρι και τον ανάγκασε να αφήσει τον Σάλαζαρ.

Ο Γκουϊτρόν άρπαξε την κοπέλα του και προσπάθησε να διαφύγει αλλά ο Σάλαζαρ είχε πάρει πλέον το όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον του, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο στήθος και στα χέρια.

Το αποτέλεσμα της άτυχης αυτής συνεύρεσης ήταν ο μεν Γκουϊτρόν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ο δε Σάλαζαρ στο κρατητήριο αντιμέτωπος με κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58