search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Πενταμελής οικογένεια, χωρίς ρεύμα και νερό σε 17τ.μ (Video)

11.12.2013 09:17
Ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη - Media

Σε σπίτι 17 τετραγωνικών χωρίς ρεύμα και νερό ζει μια πενταμελής οικογένεια στην Αμαλιάδα καθώς και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.

Σε σπίτι 17 τετραγωνικών χωρίς ρεύμα και νερό ζει μια πενταμελής οικογένεια στην Αμαλιάδα καθώς και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.

Όπως ανέφερε ο πατέρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star η στέγη του σπιτιού είναι από μελαμίνη με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν κάθε φορά που βρέχει. «Όταν βρέχει τα παιδιά δεν πάνε σχολείο γιατί είναι μούσκεμα»,δήλωσε επίσης ο άνεργος πατέρας.

Οι δύο γονείς και τα τρία παιδιά, ηλικίας 8, 5 και 4 ετών, αντλούν μάλιστα νερό με παγούρια από κοντινή γεώτρηση ενώ όπως κατήγγειλε ο πατέρας έχουν κάνει αίτηση στο Δήμο για λυόμενο χωρίς όμως να έχει ασχοληθεί κάποιος μέχρι στιγμής με την περίπτωσή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:09