search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:50
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, μαζί με τον «Βιβλιοπόντικα».

11.12.2013 22:00
oldphotosprotoselido_12.12.131386788137.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κίνημα – μπλόκο στα “κοράκια”» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις 130.000 υπογραφές που ζητούν: Τριετή αναστολή χωρίς όρους – Αντιμετώπιση των “κόκκινων δανείων” σε βάθος χρόνου. Πού μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες και συμπαράσταση.

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Κίνημα – μπλόκο στα “κοράκια”» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις 130.000 υπογραφές που ζητούν: Τριετή αναστολή χωρίς όρους – Αντιμετώπιση των “κόκκινων δανείων” σε βάθος χρόνου. Πού μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες και συμπαράσταση.
 
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας… διευρύνεται και το κόμμα ψάχνεται. Κομματικό «συμμάζεμα» με στόχο την ισχυροποίηση της ηγεσίας εν όψει πολλαπλών ανοιγμάτων σε ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις
 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΑΡ: Αναζητεί ταυτότητα και συμμαχίες. Για συνέδριο αυτοπροσδιορισμού και ταυτότητας κάνει λόγο ο Κουβέλης.
 
ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ: Ένα εκατομμύριο όμηροι της γραφειοκρατίας. Αλαλούμ από τις δηλώσεις για τις ρυθμίσεις – προϋποθέσεις όσων δικαιούνται το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
 
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Μας ρωτάτε, σας απαντάμε. Επιστημονική ομάδα και συντάκτες του «Π» απαντούν στις ερωτήσεις σας.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art» γεμάτο βιβλία που αυτή τη φορά φιλοξενεί την ετήσια έκδοση του Βιβλιοπόντικα. Παρουσιάζονται αναλυτικά οι τελευταίες εκδόσεις. Προτείνονται βιβλία  για τις γιορτές αλλά και τα πιο δημοφιλή βιβλιοκαφέ στέκια που μπορείτε να επισκεφτείτε. Ακόμη: Συνέντευξη του Μίμη Ανδρουλάκη για το τελευταίο του βιβλίο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50