search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Εμπρηστές έβαλαν φωτιά στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη!

13.12.2013 07:08
Εμπρηστές έβαλαν φωτιά στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη! - Media

Φωτιά ξέσπασε στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους.

Φωτιά ξέσπασε στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό και έχουν καταστραφεί το σαλόνι και ένα μικρό μέρος της κουζίνας, καθώς η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.
 
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 02:30 τη νύχτα, ενώ λίγο νωρίτερα είχε χτυπήσει ο συναγερμός του σπιτιού, το οποίο αυτή την περίοδο δεν κατοικείται.
 
Στο σημείο βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός (στην μπαλκονόπορτα), καθώς και διακόπτης on/off, κάτι που σημαίνει ότι οι δράστες τον πυροδότησαν και έφυγαν από την παραλία.
 
Στο σημείο βρίσκονται κλιμάκια της πυροσβεστικής, της ασφάλειας, αλλά και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Σε ανακοίνωσή του για την επίθεση το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «πολίτες και πολιτικοί φορείς οφείλουν να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων», αλλά και «να απομονώσουν την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Kαταδικαστική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΔ στην οποία αναφέρει ότι «καταδικάζει τους εμπρηστές περιουσιών που νομίζουν ότι, με πράξεις που εμπίπτουν στο Κοινό Ποινικό Δίκαιο, μπορούν να γίνουν εμπρηστές του πολιτικού κλίματος. Η βία δεν θα περάσει».

Την αποδοκιμασία του για τον εμπρησμό της εξοχικής κατοικίας του Κ. Σημίτη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:42