search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:54
MENU CLOSE

«Τζούφιες» οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα – «Αγκάθι» οι πλειστηριασμοί

15.12.2013 18:05
«Τζούφιες» οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα – «Αγκάθι» οι πλειστηριασμοί - Media

Άκαρπη απέβη και η τρίτη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την τρόικα, καθώς δεν επετεύχθη συμφωνία για το θέμα των πλειστηριασμών.

Άκαρπη απέβη και η τρίτη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την τρόικα, καθώς δεν επετεύχθη συμφωνία για το θέμα των πλειστηριασμών.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως άκαρπο ήταν και το πρωινό ραντεβού των δύο πλευρών, με τους επικεφαλής της τρόικας και τον κ. Χατζηδάκη να περιορίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ανταλλαγή απόψεων.
 
Η συνάντηση του Σαββάτου είχε λήξει με την τρόικα να παραμένει αμετακίνητη σε ό,τι αφορά στα κριτήρια (εισοδηματικά, περιουσιακά, αντικειμενική αξία, κ.λπ.) τα οποία θα περιλαμβάνονται στη μεταβατική διάταξη για τους πλειστηριασμούς κύριας κατοικίας, η οποία θα ισχύσει το 2014.
 
Η ελληνική πλευρά θέλει να υπάρξει συμφωνία προκειμένου να νομοθετήσει, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει μονομερώς σε νομοθετική ρύθμιση, εάν δεν καταστεί εφικτό να βρεθεί γραμμή συνεννόησης.
 
Σημειώνεται ότι υπάρχει μια κατ' αρχήν συμφωνία όσον αφορά στο να παραμένει σε ισχύ ο νόμος Κατσέλη για τη δικαστική προστασία και σε ό,τι αφορά το μόνιμο καθεστώς κατά το πρότυπα του ιρλανδικού μοντέλου, το οποίο θα ισχύσει από το 2015.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50