search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Λίγα τα ψωμιά της κυβέρνησης, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στα σενάρια περί εκλογών το 2016

23.12.2013 13:42
Λίγα τα ψωμιά της κυβέρνησης, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στα σενάρια περί εκλογών το 2016 - Media

«Ότι και να κάνουν, ο χρόνος για την αποδυναμωμένη κυβέρνηση μετράει αντίστροφα» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ σε «ανώτατες κυβερνητικές πηγές» που επέμεναν σήμερα ότι βουλευτικές εκλογές θα έχουμε το 2016.

 
«Ότι και να κάνουν, ο χρόνος για την αποδυναμωμένη κυβέρνηση μετράει αντίστροφα» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ σε «ανώτατες κυβερνητικές πηγές» που επέμεναν σήμερα ότι βουλευτικές εκλογές θα έχουμε το 2016.
 
Η ίδια κυβερνητική πηγή μάλιστα, σε ερώτηση εάν προκαλεί ανησυχία το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως «υπάρχει συνείδηση και ο τόπος είναι πάνω απ'όλα».
 
Σχετικά με το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει την όποια πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας σημείωσε πως «η άρνηση φέρνει ευθύνη και τις ευθύνες τις καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός».
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται καθόλου τις απόψεις αυτές και σε ανακοίνωσή του επιτίθεται στην κυβέρνηση, στις επιλογές λιτότητας και στην υποταγή στο «άρμα της Μέρκελ».
 
«Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, αφού επέλεξε να βγάλει στο σφυρί την κατοικία των πολιτών, ήδη συζητάει με την τρόικα την επιβολή νέων μέτρων με το νέο έτος μένοντας προσηλωμένη στον καταστροφικό δρόμο της μνημονιακής πολιτικής που συνθλίβει την κοινωνία και την οικονομία», αναφέρει η ανακοίνωση και συμπληρώνει: 
 
«Μια πολιτική που η Ευρωβουλή σε πόρισμά της αναγνωρίζει ως αδιέξοδη με την τρόικα απονομιμοποιημένη, αλλά που ο κ. Σαμαράς υλοποιεί ως Ευαγγέλιο όντας προσδεδεμένος στο άρμα της κ. Μέρκελ και της στρατηγικής  της λιτότητας.
 
»Ότι και να κάνουν όμως, ο χρόνος για την αποδυναμωμένη κυβέρνηση μετράει αντίστροφα.»   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12