search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:06
MENU CLOSE

«Πήρα τα χρήματα για δωρεά» λέει τώρα ο Τομπούλογλου (Video)

25.12.2013 08:11
«Πήρα τα χρήματα για δωρεά» λέει τώρα ο Τομπούλογλου (Video) - Media

Προθεσμία για την Παρασκευή στις 13.00 πήρε από τον εισαγγελέα ο πρόεδρος του νοσοκομείου "Αγλαϊα Κυριακού" και πολιτευτής της Ν.Δ. Χάρης Τομπούλογλου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα χρήματα 
«τα πήρε για δωρεά».

Προθεσμία για την Παρασκευή στις 13.00 πήρε από τον εισαγγελέα ο πρόεδρος του νοσοκομείου "Αγλαϊα Κυριακού". Μέχρι τότει τότε θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Χάρη Τομπούλογλου είναι απόπειρα εκβίασης κατ' επάγγελμα και συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος και παθητική δωροδοκία.

Ο ίδιος εξερχόμενος μετά από ερώτηση δημοσιογράφων είπε ότι τα χρήματα «τα πήρε για δωρεά».

«Πιστεύω στο θεό και τη δικαιοσύνη και η αλήθεια θα φανεί» δήλωσε κατά την άφιξή του στον εισαγγελέα.

«Ξεφτιλισμένε, δεν ντρέπεσαι λίγο»  του φώναξε κάποιος από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος.

Ο Χ. Τομπούλογλου συνελήφθη μαζί με το συνεργό του, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνολικού ύψους 25.000 ευρώ..

Ο Χάρης Τομπούλογλου υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος.

Όπως αναφέρεται, στις καταγεγραμμένες συνομιλίες που «καίνε», ο Χάρης Τομπούλογλου φέρεται να λέει: «Δεν είμαι εγώ μ…. να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή». Σε άλλη συνάντηση που καταγράφηκε από την κρυφή κάμερα απείλησε ανοιχτά ότι θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους» φέρεται να λέει ο Χάρης Τομπούλογλου. στην κρυφή κάμερα.

«Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε ''χρυσές δουλειές''. Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» φέρεται να είπε στον ενδιάμεσο της διαφημιστικής ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε φτιάξει και το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου που θα έθετε εκτός του έργου την διαφημιστική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.

Ωστόσο, κατόπιν των εξελίξεων, η Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη διαγραφή του κ. Τομπούλογλου από τα μητρώα μελών του κόμματος.

Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05