search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Ο Μ. Λιάπης «επέστρεψε»

26.12.2013 11:04
Ο Μ. Λιάπης «επέστρεψε» - Media

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο επέστρεψε από τις διακοπές του στη Μαλαισία ο διαγραφείς πρώην υπουργός της Ν.Δ., Μιχάλης Λιάπης.

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο επέστρεψε από τις διακοπές του στη Μαλαισία ο διαγραφείς πρώην υπουργός της Ν.Δ., Μιχάλης Λιάπης.

Όπως αναφέρεται η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Ιανουαρίου αλλά τελικά επέστρεψε σήμερα, περίπου στις 11 το πρωί μετά από ένα εννιαήμερο διακοπών αφού εντός της χώρας είχε ακούσει tα «εξ αμάξης»! Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός ταξίδεψε με πτήση της Qatar Airways.

Η επίσπευση της επιστροφής του πιθανότατα συνδέεται με τη δίκη του που έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου.

Εικάζεται ότι οι δικηγόροι του κ. Λιάπη τον συμβούλευσαν να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό και να δώσε το παρόν στη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα, μετά και τη δημόσια κατακραυγή αλλά και τις δηλώσεις του ότι είναι θύμα της κρίσης.

Σημειώνεται πως ο Μιχάλης Λιάπης δεν είχε παρουσιαστεί στο αυτόφωρο, δηλώνοντας ασθένεια, χωρίς να εξηγεί ωστόσο πως μπόρεσε να ταξιδέψει τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά…

Εναντίον του πρώην υπουργού που συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα αυτοκίνητο, ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες,έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Η δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.

Σε βάρος του κ. Λιάπη επιβλήθηκαν επιπλέον τρία διοικητικά πρόστιμα, για την μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια χωρίς άδεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50