search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Σέριφος: «Ηρωική» υποδοχή με τραγούδια στο καράβι!

27.12.2013 14:10
Σέριφος: «Ηρωική» υποδοχή με τραγούδια στο καράβι!  - Media

Οι κάτοικοι της Σερίφου επιφύλαξαν υποδοχή «ηρώων» σε επιβατικό πλοίο , το οποίο την παραμονή των Χριστουγέννων, προσέγγισε την Σέριφο. 

Οι κάτοικοι της Σερίφου επιφύλαξαν υποδοχή «ηρώων» σε επιβατικό πλοίο , το οποίο την παραμονή των Χριστουγέννων, προσέγγισε την Σέριφο για να παραλάβει και να μεταφέρει στον Πειραιά, επιβάτες από την Μήλο, την Κίμωλο, την Σίφνο και την Σέριφο. Και όλα αυτά σε 4 ώρες.

«Και τι ζητάω… ένα καράβι στον Περαία για να πάω» ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι κάτοικοι της Σερίφου, παραφράζοντας γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου.

Το πλοίο, όπως γράφει το τοπικό ειδησεογραφικό πόρταλ candianews, πραγματοποίησε έκτακτο δρομολόγιο για να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό του νησιού, δεδομένου του ακτοπλοϊκού προβλήματος των Δυτικών Κυκλάδων που εξακολουθεί να είναι οξύτατο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50