search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:21
MENU CLOSE

Σοβαρή, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του Σουμάχερ

04.01.2014 18:16
Μικρές ελπίδες ανάκαμψης για τον Σουμάχερ - Media

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή, όπως δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της οικογένειάς του. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις φίλου του, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο και είχε πει ότι «Ξέφυγε τον κίνδυνο».

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή, όπως δήλωσε σήμερα η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του γερμανού πρωταθλητή της Formula 1. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις φίλου του, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο και είχε πει ότι «Ξέφυγε τον κίνδυνο».
 
«Η κατάσταση του Μίκαελ παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όποια πληροφορία αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς του ή από τους εκπροσώπους του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αβάσιμη και ως απλή εικασία», αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της.
 
Η Κεμ πρόσθεσε ότι η «κάμερα την οποία έφερε το κράνος (του Σουμάχερ) παραδόθηκε από την οικογένειά του στις αρχές» που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50