search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Φιλιππίδης: Όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα – Αν πήρα ένα ευρώ να μπω φυλακή (Video)

10.01.2014 08:32
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η έκδοση του Φιλιππίδη - Media

Για μια υπόθεση χωρίς στοιχεία κάνει λόγο ο Άγγελος Φιλιππίδης σχετικά με το πόρισμα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δηλώνει ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει εξηγήσεις, αναφέροντας ότι όλα τα χρήματα του είναι δηλωμένα και ότι αν έχει πάρει ένα ευρώ να μπει φυλακή.    

Για μια υπόθεση χωρίς στοιχεία κάνει λόγο ο Άγγελος Φιλιππίδης σχετικά με το πόρισμα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δηλώνει ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει εξηγήσεις, αναφέροντας ότι όλα τα χρήματα του είναι δηλωμένα και ότι αν έχει πάρει ένα ευρώ να μπει φυλακή.    
 
Μιλώντας στο Mega, το πρωί της Παρασκευής, ο Άγγελος Φιλιππίδης ανέφερε ότι είναι δηλωμένα στις φορολογικές του δηλώσεις όλα τα χρήματα που έχει λέγοντας παράλληλα ότι αν έχει πάρει ένα ευρώ να μπει φυλακή.
 
«Ερωτήθην ποτέ από την ανεξάρτητη αρχή και δεν έδωσα απάντηση; Πήγα παντού. Μου είπαν δεν θέλουμε εξηγήσεις, αν σε χρειαστούμε θα σε φωνάξουμε. Δυσφημούν οριστικά τη ζωή μου, σε έναν λαό που πεινάει», ανέφερε.
 
Ερωτηθείς για τις επισφάλειες ο Άγγελος Φιλιππίδης, τόνισε ότι η επενδυτική επιτροπή που κατηγορείται ότι έχασε 200 εκ. κέρδισε 600 εκατομμύρια, δηλώνοντας ότι θα υπερασπιστεί το έργο του στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
 
Σε ερώτηση για τις διαδρομές του χρήματος, ο Άγγελος Φιλιππίδης σημείωσε ότι όλα έγιναν νόμιμα και ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη. «Εγώ δεν έχω δυνατότητα να παρακολουθώ τη διακίνηση του χρήματος. Αυτό που μπορώ να δω είναι ότι όταν φεύγουν τα χρήματα από την τράπεζά μου, δεν πάνε σε κάτι εντελώς άσχετο». Ερωτηθείς για την «τρύπα» του ΤΤ, ο κ. Φιλιππίδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα για κανέναν (τον ίδιο ή επιχειρηματία) και όλη η υπόθεση είναι χωρίς στοιχεία και στον αέρα.
 
Ο Άγγελος Φιλιππίδης υποστήριξε ότι όταν καλείσαι να λάβεις τραπεζικές αποφάσεις και κερδίζεις και χάνεις, λέγοντας ότι η διοίκησή του, έσωσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
 
«Θα έρθω στην ελληνική δικαιοσύνη και θα δώσω εξηγήσεις ένα-ένα για τα δάνεια. Τα δάνεια δόθηκαν σε συγκεκριμένες συνθήκες και θα τα ξαναέδινα. Μια ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί να κάνει και νίκη και ήττα. Αν ήταν στημένο το παιχνίδι και αν έχουν δωροδοκηθεί άνθρωποι να μπουν φυλακή», είπε ο Άγγελος Φιλιππίδης.
 
«Τα χρήματα στους λογαριασμούς μου, ήταν φορολογημένα, δηλωμένα και στο Πόθεν Έσχες και παντού. Την άλλη βδομάδα, θα βρίσκομαι πίσω. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Είχα προγραμματίσει ταξίδι ενός μήνα και τελικά θα μείνω 10 μέρες. Άμεσα θα γυρίσω», δήλωσε ο Άγγελος Φιλιππίδης, αναφερόμενος στο γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα στο εξωτερικό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22