search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Οι εξωγήινοι, το εσώρουχο και το πιστόλι

13.01.2014 22:00
Οι εξωγήινοι, το εσώρουχο και το πιστόλι - Media

Ένα ζευγάρι μπορεί να τσακωθεί για χίλιους δυο λόγους. Είτε σοβαρούς, είτε χαζούς. 

Ένα ζευγάρι μπορεί να τσακωθεί για χίλιους δυο λόγους. Είτε σοβαρούς, είτε χαζούς. Και ενίοτε ο καυγάς μπορεί να πάρει απρόσμενα άσχημη τροπή.

Η Τζένιφερ Μακ Κάρθι, κάτοικος Σάντα Φε, είχε μια διαφωνία με τον φίλο της σχετικά με την ύπαρξη  ή όχι εξωγήινων. Είπαμε, ένα ζευγάρι μπορεί να τσακωθεί για ένα σωρό λόγους.

Κατά τη διάρκεια του καυγά η Μακ Κάρθι επέμεινε ότι υπάρχουν εξωγήινοι που ζουν γύρω μας και ο φίλος της, αφού ανέβηκαν οι τόνοι, την αποκάλεσε τρελή.

Η κυρία έφυγε από το σαλόνι και πήγε στην κρεβατοκάμαρα μέχρι να ηρεμήσουν αμφότεροι. Εμφανίστηκε εκ νέου λίγο μετά, φορώντας σέξι εσώρουχα και προσκάλεσε τον «καλό» της ώστε να τα βρουν και να ξεχάσουν αυτό που έγινε.

Το ζεύγος έπεσε στο κρεβάτι και άρχισε την προθέρμανση όταν ξαφνικά η Μακ Κάρθι έβγαλε από το εσώρουχο της ένας μικρό περίστροφο και το κόλλησε στον κρόταφο του άναυδου τύπου.

«Ποιος είναι ο τρελός τώρα, ε;» άρχισε να του φωνάζει και το μάτι της γυάλιζε. Με τα πολλά ο φίλος της κατάφερε να πάρει το όπλο και έτρεξε έξω από το σπίτι. Πέταξε το περίστροφο σε έναν κάδο απορριμμάτων και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία συνέλαβε την «θερμή» Τζένιφερ.

Ηθικό δίδαγμα: μην την πείτε ΠΟΤΕ τρελή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50