search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Τελευταία σειρά

14.01.2014 22:00
Τελευταία σειρά - Media

Σε φουλ πρόβες, μια και κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου, βρίσκεται η «Ζέβρα Πυτζάμα», το έργο που επανενώνει την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μαριανίνα Κριεζή της θρυλικής «Λιλιπούπολης».

 * Σε φουλ πρόβες, μια και κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου, βρίσκεται η «Ζέβρα Πυτζάμα», το έργο που επανενώνει την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μαριανίνα Κριεζή της θρυλικής «Λιλιπούπολης». Η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε συζήτηση που είχαμε, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αλλά και τη συγκίνησή της. «Ε, το να ξαναβρεθώ με τη Μαριανίνα δεν περιγράφεται», μας είπε χαρακτηριστικά.

* Σε εντατικές πρόβες όμως μπαίνει και ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις ανάγκες του έργου της Λούλας Αναγνωστάκη «I Love you», που, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ουζουνίδου, θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον Φεβρουάριο.

* Η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν έργο που θα έχει θέμα τη Σμύρνη. Το μυστικό πρόδωσε ο Κώστας Βουτσάς, που θα συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση που γράφει, θα σκηνοθετήσει και θα παίζει η Μιμή Ντενίση και η οποία θα ανέβει στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

* «Όσοι φίλοι μου είχαν διαβάσει το έργο με προέτρεπαν να μην το κάνω, επειδή θεωρούσαν ότι είναι πολύ βίαιο», διαβάζω ότι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Δεν τους άκουσε και δικαιώθηκε, αφού ο «Πουπουλένιος» του Μακ Ντόνα που ανέβασε στο Θέατρο Αθηνών σημειώνει ουρές στα ταμεία και οι τέσσερις πρωταγωνιστές παίζουν σε πλατεία φίσκα γεμάτη. Η διαφορά τού πότε να ακούς τις συμβουλές των φίλων σου και πότε να ακολουθείς το ένστικτό σου…

ΥΓ.: Ανήμερα τα Χριστούγεννα εμφανίστηκε η ταμπελίτσα «εισιτήρια τέλος» (φωτό) στο Θέατρο Μουσούρη για την παράσταση «Φον Δημητράκης». Πιθανότατα το καλύτερο θεατρικό δώρο για τον Πέτρο Φιλιππίδη…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22